Følg mig på facebook
Følg mig på facebook

Om mig

Gennem min professionelle karriere har jeg studeret stemmen og dens udviklingsmuligheder

Mange års turnéer og koncerter har givet mig en indsigt i sangerens vilkår og udfordringer. Jeg har oplevet perioder hvor stemmen var stærk og perioder med stemmeproblemer og disse udfordringer har været min inspirator.

Ved siden af mit virke som udøvende sanger har jeg uddannet mig i flere aspekter af arbejdet med stemmen og kroppen.

  • Certificering i Anne Rosing Metoden (2017).
  • Rehabilitering af sang- og talestemmen (2013)
  • Voiceembodiment – en holistisk sangfaglig uddannelse v. Anne Rosing (2007- 2009).
  • Rytmiske Musikskonservatorium i København, sanger/ sangpædagog med musikerdiplom (2000 – 2005). Min sanglærer var gennem alle 5 år Etta Cameron.
  • Musikvidenskab og Teatervidenskab Københavns Universitet, bachelor (1995 – 1998)

Jeg har siden 2003 haft et samarbejde med Manuvisionbehandler Angela Jørgensen. Gennem supervision har jeg opnået viden om fysiske problematikker og dynamikken imellem krop, følelser og tanker.

  1. Download
    CV
  2. Download Portræt
  3. Følg mig på Facebook

Sangstemmen bor i kroppen

Sideløbende med min egen sangkarriere har jeg undervist sangere på alle niveauer og mødt mange typer stemmeproblemer. Mine erfaringer har vist mig, at sangerens egentlige instrument er kroppen. Kroppens balance og styrke er det vigtigste fundamentet for sangerens lyd.

Vores krop er også udtryk for det liv vi lever. Vi har derfor vidt forskellige forudsætninger og tilgange til arbejdet med stemme og krop. Jeg ser det som min fornemmeste opgave at møde det enkelte menneske med respekt for netop disse forskelligheder og skabe et trygt rum for udvikling af den enkeltes potentiale.

Referencer
og udtalelser

ARI
Manuvision
Vokalgruppen Singers
BLAST
Download udtalelser