Følg mig på facebook
Følg mig på facebook

Workshops

Jeg fokuserer på glæden ved at synge og den frihed der opstår, når vi slipper stemme og krop løs i en musikalsk kontekst

Jeg tilbyder sangworkshops og kurser indeholdende:

  1. Opvarmning af krop og stemme. Støttebevidsthed.
  2. Indstudering af sange. Repertoiret er gospel/pop/soul/funk.
  3. Ved større arrangementer er der mulighed for:
  • Indspilning af det vi har gennemarbejdet.
  • Optræden med band/pianist.
  • Koncert med band, hvor jeg er solist. Vi spiller op til fest og dans.

Målet med workshops er, at alle vil opleve synergieffekten, som opstår når vi synger mange sammen. Vi kan nå uanede højder, når vi løfter i fælles flok! Høj energi, glæde, kropskontakt, samhørighed er vigtige kodeord.

Jeg anbefaler workshop på 1,5 time (inklusiv en pause). Ved længere workshops/kurser går vi mere i dybden med stemmen som instrument og med repertoiret.

Er du interesseret i workshops eller kurser så kontakt mig angående varighed og indhold. Sammen skaber vi en ramme som opfylder jeres behov.

"Det var en fornøjelse at samarbejde med Britt Hein, både i den indledende fase, hvor jeg som projektansvarlig havde flere nyttige samtaler med Britt vedrørende detaljerne omkring arrangementet. Britt havde en både professionel og uhøjtidelig tilgang til projektet, og kerede sig om selv små detaljer. På denne måde var Britt ikke "blot" en sanglærer, men også en engageret og hjælpsom sparringpartner i projektets tilblivelsesfase! Afviklingen af projektet blev klaret med bravúr, og Britt formåede at gøre sangtræning til "en fest" for 300 elever, som ellers nok kan være svære at motivere. Stor tak til Britt for hendes betydelige bidrag til et særdeles vellykket arrangement!"

Henrik Bendix Madsen – CPH West, Handelsskolen i Ballerup