Følg mig på facebook
Følg mig på facebook

Rehabilitering

"Jeg har fået uvurderlig hjælp hos Britt Hein i form af afspænding og rehabilitering af stemmen. Britt er dybdegående, teknisk og intuitiv og jeg kan kun anbefale alle at komme i kløerne på Britt. Hun er på højeste niveau som afspænding og rehabiliteringstekniker, særligt for professionelle sangere."

Louise Fribo, professionel operasanger

Rehabilitering er at genskabe stemmens naturlige frie funktion

Når vi er små børn kan vi råbe, skrige og synge uden at miste stemmen, men efterhånden som vi vokser op mister mange den naturlige adgang til stemmens frie funktion. Stillesiddende arbejde i skole og på job, manglende kropskontakt og mentale ubalancer kan være medvirkende årsager til, at stemmen pludselig ikke er så stærk som før.

Mange menneske har i deres hverdag mere eller mindre kroniske stemmeproblemer. Det kan give udslag i forskellige symptomer:

  • kronisk hæshed
  • smerte i og omkring struben
  • stemmen føles svag
  • halsen snører sig sammen, når man hæver stemmen
  • der er konstateret ødemer, cyster eller andet

Genkender du nogle af disse syptomer? Så kan jeg med rehabilitering hjælpe dig til at overkomme dine stemmeproblemer.

 

Rehabilitering består af:

  1. Opbygning af kropsstøtten som fundament for din stemmes frie funktion – Fokus på vejrtræning, kropsstøtte, ansatstræning, afspænding og grounding af krop og sind.
  2. Strubemassage – Ved stemmeproblemer er halsens muskler ofte alt for aktive og overspændte. Jeg afspænder halsens muskler.
  3. Centrering af stemmen – Jeg instruerer i enkelte sang/taleøvelser som centrerer stemmen og genopbygger en fri funktion.