Følg mig på facebook
Følg mig på facebook

Afbalancering af kroppen

"Som professionel sanger og konservatorielærer har jeg været igennem mange dygtige og velmenende læreres hænder. Derfor er man også med det samme klar over når man møder Britt, at her er tale om et helt særligt menneske og en unik underviser. Britt har en sjælden evne til at skabe den vigtige tillid i et rum der skal til mellem lærer og elev. Hendes fine empati, helt særlige intuition og enorme viden om forbindelsen mellem krop og stemme gør, at man altid er 100 procent tryg ved Britt som lærer – ganske enkelt fordi du ikke finder det bedre her i DK."

Helle Henning – professionel sanger, vokalinstruktør og konservatorielærer

Vores krop er et udtryk for det liv vi lever. Igennem kropslig afbalancering vil du opleve, at din krop er en stor ressource – en kilde til energi, indblik og autencitet

Når vi oplever tilbagevendende smerter eller ubehag, er det et udtryk som vi skal lytte til og tage ansvar for. Afbalancering af kroppen er for alle der søger at afhjælpe fysiske ubalancer i kroppen.

Med afsæt i de problemer du mærker fysisk, hjælper jeg via massage med at afbalancere din krop. Min indgang til kroppen er holistisk. Jeg tager udgangspunkt i hele din krops balance og afspænder, grounder og opbygger.

Jeg anvender følgende i behandlingen:

  1. Meridian massage
  2. Akupressur massage
  3. Intralyd
  4. Meditation 
  5. Øvelser